Verkoop appelen en peren

Beste ouders,

Het derde en vierde leerjaar mogen weer op boerderijklassen!

We trekken opnieuw naar ‘De Bonte Beestenboel’ te Wortel.  Om de kosten wat te drukken, verkopen we dit jaar appelen en peren.  We hebben ervoor gekozen om te werken met een kleinschalige fruithandel.  We gaan de appelen en peren die jullie bestellen ook persoonlijk ophalen en combineren dit met een klasbezoek aan de fruithandel.

Wil jij ook graag wat appelen en peren bestellen?  Klik daarvoor hier.
Het totaalbedrag van je bestelling zal bij op de schoolrekening van oktober of november gezet worden. De kinderen brengen de bestelde appelen en peren de week voor de herfstvakantie mee naar huis.

Alvast een dikke dankjewel voor jullie hulp!

De kinderen, meester en juffen van L3 en L4

Stoomboot L1B

De kinderen van het 1ste leerjaar B hebben voor Sinterklaas een nieuwe stoomboot ontworpen, met meerdere leef- en werkruimtes. Het resultaat?

Stop-motion 4de leerjaar

Het 4de leerjaar van meester Jelle is bezig met een stop-motion project. De leerlingen leren werken met digitale fototoestellen en statieven om zo tot een filmpje te komen. De eerste resultaten? Kijk zelf maar!

Kalender

U kunt de kalender nu bestellen aan 10 euro per exemplaar. De betaling gebeurt via de schoolrekening. De kalenders worden vanaf 14 december meegegeven met de leerlingen. Met dank aan de ouderraad voor dit initiatief.